Notícias de Artistas Demet Evgar a reușit să creeze personajul lui Bahar rămânând în viață!

Demet Evgar a reușit să creeze personajul lui Bahar rămânând în viață!

admin

Asistăm la faptul că personajul lui Bahar, interpretat de celebra actriță Demet Evgar, i-a afectat profund pe fanii serialului recent. Desigur, performanța și alegerile lui Demet Evgar în crearea acestui personaj au avut, de asemenea, un mare impact asupra succesului serialului.

Faptul că există momente improvizate în unele scene este înțeles ca un indiciu al cât de integrat este Demet Evgar cu personajul lui Bahar.

Deci, ce părere are actrița despre procesul de creare a personajului lui Bahar și despre situația în care se află acum? Potrivit lui Demet Evgar, personajul lui Bahar este în viață și acesta pare să fie secretul succesului ei.

În revista Episode, Demet Evgar a vorbit despre procesul de creare a personajului Bahar și despre rezultat:

„Orice se poate întâmpla în orice moment al vieții. Evenimentele pe care le-a trăit și le va trăi în timpul creării personajului sunt un instrument pentru mine pentru a afla cine este ea. Odată ce dezvăluiți personajul, ea ia propriile decizii cu privire la fiecare situație pe care o întâlnește în propria ei lume și merge mai departe. În viață, dai mereu peste două căi și alegi. „Acesta nu este un factor care afectează actoria sau actorul”.