Artists News Grande presente para o filho de Bergüzar Korel

Grande presente para o filho de Bergüzar Korel

admin

Os filhos de Bergüzar Korel e Halit Ergenç nasceram em março. Os fãs do casal também deram esperança aos necessitados com o poço de água que eles abriram em nome do pequeno Han.

Os membros do Bergüzar Korel Fun Club que compartilharam uma mensagem informando que muitas pessoas vivem com dificuldades no continente africano onde a sede prevalece, anunciaram que o poço foi aberto em 8 de março de 2020.

Bergüzar Korel compartilhou afirmando que estava muito feliz com essa surpresa. A atriz disse: "Não posso deixar de agradecer da parte mais profunda do meu coração. É um pesadelo tão feliz que o mundo me faz sentir tão feliz por poder falar sobre essa beleza enquanto luto tanto. "

 

Como ganhar Instagram'da gör

 

Güzel Ailem; Size kalbimin en derininden teşekkür etmekten başka bir eyey gelmiyor elimden. Dünya korkunç bir kabus ile böylesine savaşırken sizin yaptığınız bu güzelliğe vesile olmak gerçekten anlatamayacağım kadar mutlu ediyor beni. Can Han'ım; 40 günlük olduğunda bu virüsten ve yeni yaşam biçimimizden sebep büyüklerimizin yaptığı hiç bir ritüeli yapamadık. Kendimizce tek başımıza dualarla uçurduk 40'nı senin .. Ama bak dünyanın bir ucunda senin adına açılan bu çeşmenin önünde adına dualar okunmuş meğer .. Senin doğumun bir köye su, sağlık, umut olmuş .. Aynen bize olduğun gibi .. Allah bin kez razı olsun hepsinden .. Su gibi berrak Su gibi temiz Su gibi Aziz bir insan ol yavrum. Allah'im sana uzun, sağlıklı, huzurlu bir ömür versin. Gelişinle dünyanın bir ucuna dokunan bu iyilik bašlangıcın olsun, insanlara, hayvanlara, tüm dünyaya hep iyilik ile güzellikle dokunmana sebep olsun .. Benim güzel @berguzarkoreluniversalfanclub ailem Ne mutlu bana Han ve Ali'min bir sürü amcası, teyzesi, halası, dayısı, kardeşi var .. Dedeleri, büyükanneleri var .. Siz iyi ki varsınız, tüm güzellikleri sizlerle kalbe yaşadığım, no lugar de mutluyum, dilerim e yakın zamanda atlatırız bu zorman zamanları ve kucaklarız birbirimizi. Sizleri cok seviyorum. @berguzarkorel_fanclub

 Berguzar Korel (@berguzarkorel) 'em paylaştığı bir gönderi ()